top of page
Image by Roberto Nickson
  • Aurora

M/M írók kisokos, avagy kiket olvasok én 1.rész

Mindenkinek megvannak a kedvenc írói, könyvei. Most én is szeretném nektek bemutatni, kik azok, akik elrabolták a szívem, és megszerettették velem ezt a műfajt. Most két írót szeretnék bemutatni nektek. És majd hétről hétre újabb két-két írót hozok majd nektek. Természetesen az itt épp csak megemlített sorozatok mindegyikéből lesz részletes könyvajánló is :)

Charlie Cochet

Az írónő Kubában született, de az államokban nevelkedett. Jelenleg Floridában él. Igyekszik mindkét kultúrából a legjobb dolgokat ötvözni a könyveiben. Rajong a klasszikus irodalomért. Ha épp nem egy újabb könyvén dolgozik, akkor szeret olvasni, rajzolni vagy pusztán csak leülni és megnézni egy sorozatot a tv-ben. Ms. Cochet fellelhető a facebookon saját csoportja van (link)
Munkássága:


Legismertebb sorozata a THIRDS ami egy alakváltókról szóló fantasy sorozat. A két főszereplő Sloane aki egy leopárd (therian) alakváltó és a társa Dex aki ember. Mindketten a THIRDS tagjai, ami egy különleges katonai szervezet, feladata ez emberi és therian faj közötti egyensúly fenntartása. Az ő és csapattársaik kalandjait dolgozza fel a 10 plusz két mini novella. Sloaen és Dex mellet még három másik párost is megismerhetünk a sorozaton belül. Minden a műfaj iránt rajondó olvasónak kötelező darab.


North Pole City Tales egy karácsonyi fantasy sorozat. Hat külön álló kötet, mindegyik novella egy önálló történetet dolgoz fel. Egy a közös bennük, hogy az Északi Sarkon játszódnak. Cselekménye nem túl bonyolult, kis cukorkák a léleknek és karácsonyra készülődve az olvasni kell listán a helye.


Four Kings Security egy modernkori katonai regény-sorozat. Négy plusz két mini novella. Itt is a kötetek külön állóak. Négy, az Amerikai Külölnleges Eröktől leszerelt katona történetét ismerhetjük meg. Ace, Red, Lucky és King ők az alapítói a sorozat címéül is szolgáló Four King Securitynek. Egy izgalmas, drámai és érzelmektől túlfűtött sorozat, amit mindenkinek csak ajánlani tudok.
Tal Bauer

Ő az az író, akiről nem sokat lehet tudni. A magánéletét teljes egészében elválasztja az írói alteregójától. Amennyit tudni lehet, hogy Texasban él a párjával és nevelik két gyermeküket. Habár magánéletét védi, megtalálhatjuk a facebookon (link). Rettentő aktív és szeret kapcsolatot tartani a követőivel.
Munkássága:


The Executive Office egy három plusz egy mini novellából álló modernkori katonai romantikus sorozat. Főszereplői Jack Spiers Amerika frissen megválasztott elnöke és a Fehér Ház biztonsági főnöke Ethan Reichenbach. Kettejük kibontakozó szerelmét követhetjük nyomon, árulással, gyilkossággal, összeesküvéssel átszőve. Garantált adrenalin bomba. Szintén az örök kedvenc listámon szerepel.


The Executive Power jelenleg is futó sorozata. Ugyan ez egy külön álló történet, de mégis szorosan összefügg az előbb említett Executive Office sorozattal. A főszereplők Sergey Puchkov, Oroszország elnöke és Sasha Andreyev, volt orosz katona, leendő NASA űrhajós. Mindkét szereplővel találkozhattunk már az Executive Office köteteiben. Rengeteg izgalom, árulás és tengernyi érzelem vagy inkább Sergey és Sasha szerelmének az univerzum sem szabhat határt. Szintén az örök kedvenc listán.


Whisper egy monumentális majdnem 1000 oldalas mű. Több mint 15 évet ölel fel. A zöldfülű CIA ügynök Kris Caldera és David Haddad őrmester története. Mint mondtam monumentális mű és ehhez méltóan néhol szívet melengető, néhol viszont az olvasó lelkét összetörő történet. Szerelem, veszteség, árulás, újra egymásra találás, ha röviden kellene szavakba öntenem mivel találkozhatunk, ha bele vágunk ennek a történetnek az elolvasásába. Garantált érzelmi hullámvasút, zsebkendő bekészítése ajánlott.


Hush egy izgalmas thriller, perzselő érzelmekkel fűszerezve. Tom Brewer frissen kinevezett bíró. Évek kemény munkájával jutott el oda ahol most van. Lemondás és magány kísérte eddig útján, míg egyszer a sors akaratából találkozott Mike Lucciano rendőrbíróval. Kezdetben barátság majd szerelem szövődik kettejük között. De bimbózó szerelmüket beárnyékolja egy borzasztó esemény, valamint Tom életének egyik legfontosabb tárgyalása.


Soul on Fire egy különleges történet, mert úgy íródott, hogy Mr. Bauer az olvasóira hagyta, hogy eldöntsék hol játszódik, és mi a fő szála a regénynek. Afrika Ebola sújtotta területén járunk. Itt vezeti Dr. Ikolo Ngondu szegényes kórházát. Próbál segíteni, de helyzete egyre kétségbeejtőbb. Egyik nap egy újabb beteg érkezik, Ebolával fertőzött, de még is különleges, tudása miatt nem csak a halál jár a nyomában. Egy összeesküvés, ami az egész világra nézve katasztrofális következményekkel járhat. Ezt kell megakadályoznia Elliot Davis tengerész hadnagynak. Kettejüknek össze kell fognia, hogy megakadályozzák a tragédiát. Versenyt futnak az idővel, hogy egymás iránt fellángoló érzelmük ne hamvadjon el idő elött.


190 views2 comments

Recent Posts

See All
bottom of page