top of page
Image by Roberto Nickson
  • Aurora

Brooke Blaine, Ella Frank – The Elite 01 – Danger Zone

Sziasztok!

Üdv újra itt :) tudom kicsit régen volt friss ezért elnézést mindenkitől de szükségem volt egy nem is olyan kis szünetre. De most már itt az ideje, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba. Ezért ma hoztam is nektek valami nagyon újat. Ez a könyvsorozat nagyon új nagyon friss és nagyon nagyon beszippantott ezért feltétlen megakartam veletek is ismertetni. Szóval Danger Zone első 3 "fejezetét" hoztam el nektek. Elérése a szokásos Fordítások=> katt a képre és megjelenik a dropbox :)

Jó Szórakozást :)

Mateo Morgan

Hívó neve: Solo

Vakmerő, arrogáns és arcátlan. Solo az Egyesült Államok Haditengerészetének vadászpilótája és ügyeletes rosszfiúja. Meglepetésként éri a hír, mikor kiválasztják, hogy részt vehet a világ legnevesebb repülési akadémiájának kiképzésén és versenyén.

Küldetése:

1. Szétrúgni mindenki seggét.

2. Bármit megtenni a győzelemért.

3. A legjobb formáját hozni, amivel összezavarhatja a konkurenciát.

4. Legfőképpen, ha az bizonyos konkurencia egy gyönyörű kék szemű maximalista, akitől felforrósodik a vére.

Grant Hughes

Hívó neve: Panther

Fegyelmezett, okos és magabiztos. Panther nem engedheti meg magának, hogy ne a szabályok szerint játsszon. A haditengerészet egyik leghíresebb parancsnokának fiaként, minden szem rászegeződik. A győzelmen kívül más elfogadhatatlan a számára.

Küldetése:

1. Maradj biztonságban, a levegőben is.

2. Bizonyítsd be, hogy több vagy, mint Hughes parancsnok fia.

3. Semmi szórakozás. Koncentrálj!

4. Ne zúgj bele a konkurenciába – legfőképpen ne a lázadó szívtipróba, akinek az ajkai bűnre csábítanak.

A kaliforniai hőségben az érzelmek és vágyak fellángolnak. Eközben Solo és Panther megpróbálják elnyomni egymás iránti vágyaikat az első helyért folytatott harcban.

Ilyen méretű szenvedély láttán, csak egy kérdés marad: Ki kerül ki a végén győztesen?

137 views0 comments

Recent Posts

See All

Sziasztok! Nehéz szívvel de úgy döntöttem ideiglenesen szüneteltetem a blogot, a fordítást nem hagyom abba azok továbbra is megtalálhatóak lesznek a facebook csoportomban. De jelenleg nincs időm és le

bottom of page