top of page
Ivy.webp

„Nem hittem a szellemekben. Egészen addig, míg nem találkoztam vele.”

Ben horror íróként abból él, hogy ijesztő történeteket alkot. Azonban a karrierje megrekedt, és attól fél, végleg elveszik. Nemcsak a történetei kuszálódnak össze, hanem a magánélete is. Miután a kapcsolata véget ér, úgy dönt, mindent újrakezd és Ivy Grove-ba költözik. Egy kisváros, ami tele van történelemmel.

Azt reméli, hogy a különleges városban és a gyönyörű Viktoriánus kori házban újra megtalálja a szikrát, ami visszavezeti az írás szeretetéhez.

De ekkor furcsa dolgok történése veszi kezdetét.

Recsegés az előszobából, árnyékok a szeme sarkában, és az érzés, hogy valaki figyeli őt. Ben hamarosan megtudja, hogy a háznak sötét múltja van, és a borzalmas történetben egy évszázados rejtélyre bukkan.

Kicsoda Theo Blackwell? És mi történt vele évekkel ezelőtt? Ahogy Ben elkezd az igazság után kutatni, nemcsak az írásba szeret bele újra, hanem a házat kísértő fiatal férfi iránt is fellobbannak érzelmei.

Folyamatban
Classified AMAZON.jpg

Abban a pillanatban, amint beléptem a kongresszusi központba, éreztem, ahogy rám tör a hányinger. Tulajdonképpen ezt inkább el kellene felejteni. Abban a pillanatban, hogy Houdinivel beszálltunk a limóba a többiekhez, és megláttam, hogy Solo minket nézett, miközben elhajtottunk, tudtam, rossz döntést hoztam. Minél messzebb kerültem tőle, annál jobban felzaklatott, de egészen addig, míg be nem léptünk az épületbe, nem fogtam fel, hogy képtelen vagyok bemenni és megjátszani, hogy minden rendben. Hogy éppen nem haldoklok belül

Kész
DangerZone02.jpg

Egyike volt azon forró nyári estéknek, mikor a legjobb amit megtehetsz, hogy egy sörrel a kezedben kifekszel a partra, és a feletted elhúzó repülőket bámulod, és hallgatod, ahogy a hajtóművük hangjától megremeg az ég. Legalábbis ezt kellene tennem. Ez lenne az okos döntés, a felelősségteljes választás ahelyett, ahova épp tartok.

Bassza meg. Az elkövetkező tíz hétben a lehető legjobban kell viselkednem, és ha szükségem van egy szabad éjszakára, hogy túléljem, akkor élek a lehetőséggel.

Kész
DangerZone01.jpg

Megvan!

Ahogy Levy Parancsnok védekezésként behatolt a felhők közé, már láttam magam előtt a lehetőséget, hogyan tudom megnyerni ezt az egészet. Mögé kerültem és rögtön arra készültem, hogy befogom a célkeresztbe, mikor megéreztem.

Levegő. A pilótafülkében.

A szívem egy pillanatra megállt, míg felfogtam mit kell tennem. A légnyomás vészesen csökkent, amitől a gép zuhanni kezdett, én pedig képtelen voltam megállítani.

– Levegő a pilótafülkében! – mondtam a fülesembe. – Készen állok a katapultálásra.

Kész
the working elf blues.jpg
Garnet Evergreen még sosem hallott olyan manóról, aki valaha is megszökött volna az Északi Sarkról. Nagyon úgy fest Garnet lesz az első. De mióta először megpillantotta West, a kisfiút akinek szeme fájdalommal volt tele, egy megmagyarázhatatlan köteléket érez kettejük között.  Az évek alatt figyelte, ahogy gyermekből felnőtt férfiává cseperedik, és most eljött az idő, hogy Garnet egy olyan Karácsonnyal ajándékozza meg West amit sosem fog elfelejteni.  Leszámítva... talán nem az apja még nem tesztelt fenyőgyanta által hajtott szánjával kellet volna nekiindulnia... 
Kész
Hatvanöt óra.jpg

Lucas és Cameron visszatérnek ebben a mini karácsonyi novellában. Karácsony tizenkét napja... tizenkét apró ajándék. De vajon hova vezet mindez?

Kész
Dickens03.jpg
Tim Cratchit mindent utál ami Karácsonyhoz köthető, a díszeket, a fényeket, a rettenetes zenét és az emberek ajándékozási kényszerét. Gondolni sem akar azokra a régi karácsonyokra mikor a Télapó babákat  és kisautókat hozott más gyerekeknek, neki viszont csak egy kerekesszék jutott. Tim úgy véli a legjobb módja a Karácsony eltöltésének a munka. 
Egészen addig míg Henry Scott, a legjobb alkalmazottja bele nem rondít terveibe azzal, hogy ajándékot akar neki adni. Alkohollal támogatva Henry végre összeszedi minden bátorságát, hogy bevallja mit is gondol valójában Timről és az minden csak nem kellemes. Egészen addig a csókig...
Kész
Charlie Cochet - THIRDS 01 - Tűzön, Vízen át
THIRDS.jpg
A társadalmi rend helyreállításának érdekében, az Amerikai kormány gyorsan új szabályokat és törvényeket vezetett be, együtt egy therian közigazgatási hálózattal. 1990-ben az emberi és therian törvényhozás megalkotta a Therian Human Intelligence, Recon, Defence Squadron* más néven THIRDS-t, egy elit, katonai célú ügynökség ahol egyenlő számban vannak jelen az ember és therian ügynökök, feladatuk a rend fenntartása a polgárok között előítéletek nélkül.

Ameddig az emberiség újra és újra elköveti a múlt hibáit, egy olyan szervezetnek kell biztosítani az emberiség jövőjét, mint a THIRDS, még ha néha meg is botlanak az úton hogy azt elérjék.

 

Folyamatban

N.R. Walker - Hatvanöt Óra

SFH.jpg

Az irodámban ülve próbáltam nem őt nézni.

De megtettem.

Az irodája szemben van az enyémmel. Az az üvegfal naponta eltereli a figyelmem, mert a kurva életbe, nem akarom őt nézni.

Mégis megteszem.

Nem kedvelem őt. A tény az, hogy idegesít. Ő egy gyönyörű, kibaszottul arrogáns, önelégült kurafi. A főnök fia. Gazdag, okos, kifogástalanul jólöltözött.

És hetero.

Kész

bottom of page