DangerZone01.jpg

Megvan!

Ahogy Levy Parancsnok védekezésként behatolt a felhők közé, már láttam magam előtt a lehetőséget, hogyan tudom megnyerni ezt az egészet. Mögé kerültem és rögtön arra készültem, hogy befogom a célkeresztbe, mikor megéreztem.

Levegő. A pilótafülkében.

A szívem egy pillanatra megállt, míg felfogtam mit kell tennem. A légnyomás vészesen csökkent, amitől a gép zuhanni kezdett, én pedig képtelen voltam megállítani.

– Levegő a pilótafülkében! – mondtam a fülesembe. – Készen állok a katapultálásra.

Kész
DangerZone02.jpg

Egyike volt azon forró nyári estéknek, mikor a legjobb amit megtehetsz, hogy egy sörrel a kezedben kifekszel a partra, és a feletted elhúzó repülőket bámulod, és hallgatod, ahogy a hajtóművük hangjától megremeg az ég. Legalábbis ezt kellene tennem. Ez lenne az okos döntés, a felelősségteljes választás ahelyett, ahova épp tartok.

Bassza meg. Az elkövetkező tíz hétben a lehető legjobban kell viselkednem, és ha szükségem van egy szabad éjszakára, hogy túléljem, akkor élek a lehetőséggel.

Kész
Dickens03.jpg
Tim Cratchit mindent utál ami Karácsonyhoz köthető, a díszeket, a fényeket, a rettenetes zenét és az emberek ajándékozási kényszerét. Gondolni sem akar azokra a régi karácsonyokra mikor a Télapó babákat  és kisautókat hozott más gyerekeknek, neki viszont csak egy kerekesszék jutott. Tim úgy véli a legjobb módja a Karácsony eltöltésének a munka. 
Egészen addig míg Henry Scott, a legjobb alkalmazottja bele nem rondít terveibe azzal, hogy ajándékot akar neki adni. Alkohollal támogatva Henry végre összeszedi minden bátorságát, hogy bevallja mit is gondol valójában Timről és az minden csak nem kellemes. Egészen addig a csókig...
Kész
the working elf blues.jpg
Garnet Evergreen még sosem hallott olyan manóról, aki valaha is megszökött volna az Északi Sarkról. Nagyon úgy fest Garnet lesz az első. De mióta először megpillantotta West, a kisfiút akinek szeme fájdalommal volt tele, egy megmagyarázhatatlan köteléket érez kettejük között.  Az évek alatt figyelte, ahogy gyermekből felnőtt férfiává cseperedik, és most eljött az idő, hogy Garnet egy olyan Karácsonnyal ajándékozza meg West amit sosem fog elfelejteni.  Leszámítva... talán nem az apja még nem tesztelt fenyőgyanta által hajtott szánjával kellet volna nekiindulnia... 
Kész
Hatvanöt óra.jpg

Lucas és Cameron visszatérnek ebben a mini karácsonyi novellában. Karácsony tizenkét napja... tizenkét apró ajándék. De vajon hova vezet mindez?

Kész

Madeleine Urban, Abigail Roux - Cut&Run 01

Cut&Run.jpg
Sorozatban elkövetet, gyilkosságok kötik le a New Yorki rendőrség és az FBi figyelmét egyaránt, a gyanú szerint egy ember követte el a gyilkosságokat, az elkövető értelmezhetetlen üzeneteke hagy a helyszínen. De mikor az ügyre állított kér ügynök is áldozatul esik, az FBI-nak ez már nem egy átlagos ügy, ez már személyes.
Ty Grady különleges ügynök épp le lett véve egy beépített munkáról miután az ügy szerencsétlen fordulatot vett.  Ty öntelt és rámenős, de vitathatatlanul a legjobb abban amit csinál. Mikor társnak megkapja Zane Garrett különleges ügynököt, utálat első látásra ami a kapcsolatukat jellemzi. Garrett a tökéletes ügynök megtestesítője; komoly, higgadt, koncentrált, ami a partneri kapcsolatukat tipikus klisévé teszi: tökéletes ellentétei egymásnak, a jó és a rossz zsaru, a furcsa páros. Mindketten egyből tudják, hogy a partnerségük sokkal több problémát fog jelenteni, mint a nyomok hiánya a nyomozás során.
Folyamatban
Charlie Cochet - THIRDS 01 - Tűzön, Vízen át
THIRDS.jpg
A társadalmi rend helyreállításának érdekében, az Amerikai kormány gyorsan új szabályokat és törvényeket vezetett be, együtt egy therian közigazgatási hálózattal. 1990-ben az emberi és therian törvényhozás megalkotta a Therian Human Intelligence, Recon, Defence Squadron* más néven THIRDS-t, egy elit, katonai célú ügynökség ahol egyenlő számban vannak jelen az ember és therian ügynökök, feladatuk a rend fenntartása a polgárok között előítéletek nélkül.

Ameddig az emberiség újra és újra elköveti a múlt hibáit, egy olyan szervezetnek kell biztosítani az emberiség jövőjét, mint a THIRDS, még ha néha meg is botlanak az úton hogy azt elérjék.

 

Folyamatban

N.R. Walker - Hatvanöt Óra

SFH.jpg

Az irodámban ülve próbáltam nem őt nézni.

De megtettem.

Az irodája szemben van az enyémmel. Az az üvegfal naponta eltereli a figyelmem, mert a kurva életbe, nem akarom őt nézni.

Mégis megteszem.

Nem kedvelem őt. A tény az, hogy idegesít. Ő egy gyönyörű, kibaszottul arrogáns, önelégült kurafi. A főnök fia. Gazdag, okos, kifogástalanul jólöltözött.

És hetero.

Kész

Jane Perky - Lopni a Szörnytől
BtB1.jpg

 Régen, a Szörnynek volt neve. Dall farmer, a világtól elvonult vérmedve, aki elrejtette az arcát a világ elöl feltehetően egy borzalmas baleset után. Mások azt mondják Dall egyezséget kötött egy démonnal és most beszélni tud a holtakkal. Néhányan azt mondják, hogy megátkozták és most nem tud járni a napon. Akárhogyis, de minden elbeszélés megegyezik valamiben.  Maradj távol, vagy soha többet nem látod újra a napot.

 Szóval miért is követek el bírtok háborítást farkasként, kérdezhetnéd?

 Egy tök miatt vagyok itt.

 Nem, jól hallottad. Egy nagy, dagi, szaftos ( nem vagyok teljesen biztos abban, hogy egy tök szaftos mert még sosem volt a kezemben ) tök miatt lapulok itt....

Kész
Karen Stivali - Tonight
Tonight.jpg
- Ő nem meleg, tudod.

Ha minden egyes emlékeztetés után kaptam volna egy dollárt a bátyámtól Derektől, hogy Wiley nem meleg, már lenne egy saját lakásom, és nem kellene osztoznom kettejükkel. Az első eset után mikor Derek ezt mondta, azt hittem bele fogok halni. Tizenhat voltam, a régi házunk konyhájában ültünk és maradék lasagnát ettünk a tepsiből. Wiley épp elment, miután nálunk volt egész nap. Rocky film maratont tartottunk, amit egy ping-pong verseny követett. Ez volt az első alakalom, hogy néhány óránál több időt tölthettem Wyleval, és ettől szinte önkívületi állapotba kerültem....

Kész
A.J. Ridges - Mond, hogy az enyém vagy
SYM.jpg

 Meg akar érinteni, megtudom mondani abból ahogy néz, de nem most van itt az idő. Túl sok ember figyel, s habár hivatalosan egy évvel öregebb lettem, Kane szerint túl fiatal vagyok hozzá.

Téved.

 Az egyetemen nagyon is felnőttem. Ma betöltöttem a huszonötöt, ami még mindig egy évtizeddel fiatalabb mint Kena March. Akárhogyis, a korkülönbségünk sosem okozott gondot nekem.

Mikor elérkezett az idő, hogy felvágjam a szülinapi tortámat, Kane feszülten figyelte, ahogy csücsörítettem a számmal és elfújtam a gyertyákat. Mintha tudta volna mi lesz a kívánságom, mikor becsukom a szeme és a parányi lángok kialszanak....

Kész
Belinda McBride- Red
Red.png

Égető fájdalom futott keresztül Colin Redington vállán és hátán, átkúszva a mellkasára. Kapkodva vette a levegőt, az izmai remegtek és a fogait csikorgatta az erőfeszítéstől.

- Még hatot, Red és vége.

Kínzójának hangja halk és kihívó nagyvárosi akcentusával. Red kinyitotta szemét és ránézett a jóravaló arcra, ami egy könyörtelen szadistát takart.

- Lélegezd ki a fájdalmat, fiam.

Red engedelmesen beszívta a levegőt majd ki, ahogy a mellkasától egyenesen feltolta a súlyzót, újra kitörő erővel. Még kétszer tudta feltolni a súlyzót mielőtt az izmai feladták volna. Megfagyott a mozdulat közepén, a súly vészesen ingadozva közeledett a testéhez. Egy erős kéz fogta meg.

- Még kettőt, kölyök. Csináld, vagy szétrúgom azt a formás feneked......

Kész
Classified AMAZON.jpg

Abban a pillanatban, amint beléptem a kongresszusi központba, éreztem, ahogy rám tör a hányinger. Tulajdonképpen ezt inkább el kellene felejteni. Abban a pillanatban, hogy Houdinivel beszálltunk a limóba a többiekhez, és megláttam, hogy Solo minket nézett, miközben elhajtottunk, tudtam, rossz döntést hoztam. Minél messzebb kerültem tőle, annál jobban felzaklatott, de egészen addig, míg be nem léptünk az épületbe, nem fogtam fel, hogy képtelen vagyok bemenni és megjátszani, hogy minden rendben. Hogy éppen nem haldoklok belül

Folyamatban